Op zoek naar opleiding masseur?

opleiding masseur
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
uitkomen bij een massage cursus op opleiding. Na de eerste cursus besmet raken met het massagevirus en vervolgens niet meer kunnen stoppen. Heerlijk is het om te zien dat ogen gaan stralen als er over het massage vak wordt gesproken. Als Massage Therapeut heb je de mogelijkheid om levens te veranderen en indirect je eigen leven te veranderen of om meer inzichten te krijgen in je leven. De meeste masseurs zijn het erover eens dat de mogelijkheid om pijn en stress te verminderen, ontspanning en welzijn te bevorderen bij je cliƫnten erg waardevol is. Als masseur maak je de keuze waar je wilt werken, hoe lang en hoe vaak.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
WellnessInstituut Opleidingen Wellnessmassage. De opleiding wellnessmassage leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een Wellnessresort of Spa, sportschool, beautysalon, in een samenwerking met een fysiotherapeut of in je eigen praktijk! Waarom is wellness in deze tijd belangrijk?
Stoel Shiatsu.
De syllabus is in uw eigen taal. Prijs: 100 euro voor Niveau 2. En 25 euro voor het examen certificaat O-KI StoelShiatsu Masseur. Prijs met korting voor de volledige opleiding: Niveau 1 Niveau 2 Examen Certificaat 250 euro. ONTDEK ONZE BEHANDELINGEN.
Aanbod Aanbod Lichaamsverzorging Lichaamsverzorging Masseur Masseur CVO CVO 3 3 Hofsteden. Hofsteden.
Je leert er alle handelingen van de klassieke, manuele massage samen met een grondige theoretische kennis van anatomie en fysiologie! Daarna kan je je verder specialiseren in verzorgingen zoals, rugverzorging, lichaamspeeling, anti-cellulitebehandeling, hotstone, kruidenstempelmassage. Deze modules bieden we altijd aan in combinatie met de module Ontharingstechnieken uit het leerplan Schoonheidsspecialist. Na het afronden van deze opleiding ontvang je het deelcertificaat van alle afzonderlijke modules en het certificaat van Masseur.
Opleiding Massage bij mensen met kanker en zorgbehoevenden Zorgtechnieken opleidingen Escala.
Sinds 2006 zelfstandig coach en masseur. Geeft sinds 2014 massageopleidingen. Voornamelijk zorgmassages waaronder massage bij kanker, massage voor mensen met meervoudige beperkingen, zwangerschapsmassage. Mede oprichtster van Netwerk Zorgmasseurs Vlaanderen en Brussel. Opleiding van 18 sessies. 03-10-2018, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk.
Massage en bewegingsconsulent voor honden Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Home Opleiding teambuilding Beroepsopleidingen Opleidingen hond Massage en bewegingsconsulent voor honden. Massage en bewegingsconsulent voor honden. Wil je zelf aan de slag met massage en beweging voor honden? Massage en bewegingsconsulent voor honden worden? Dat kan bij ons, in een holistische opleiding met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten.
Opleiding masseur.
Zoek met filter. U bent hier: Opleidingen Kapper Cursussen Masseur. De opleiding masseur bestaat uit de module Lichaamsverzorging beginners. In deze module komen volgende onderwerpen aan bod.: In deze module leert de cursist een behandelingsplan invullen voor het uitvoeren van een Zweedse massage op het lichaam.

Contacteer ons