Resultaten voor opleiding voetreflexologie

opleiding voetreflexologie
Voetreflexologie voor beginners Syntra AB.
Deze opleiding is uitermate interessant voor medewerkers of zelfstandigen die willen kennismaken met de basisprincipes van de voetreflexologie. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
Opleiding Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Wil je meer weten over voetreflexologie, maar ben je nog niet zeker of deze behandelingstechniek bij jou past? Volg dan eerst deze korte opleiding voetreflexologie. Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 2 sessies. Een zachte helende massagevorm doet u herleven. Opleiding van 5 sessies. Voetreflexologie: praktische basiskennis. Dit is een introductiecursus met als doel een volledige voetzonemassage te kunnen aanbieden. Opleiding van 8 sessies. Voetreflexologie: energetiek van de voeten. Voetreflexologie voor gevorderden.
Opleiding Voetreflexologie De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk. Je einddoel is een waardevol diploma voetreflexologie. Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten België.
Voetreflexologie cursusaanbod OTCG.
Indien men geen voorkennis heeft van TCM, moet de initiatiedag gevolgd worden. Minimum aantal deelnemers is 10. Algemene info Lees hier alles over de algemene info ivm. Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in België en Nederland. Voetreflexologie Ref: VR.

Contacteer ons