Op zoek naar opleiding kindercoach?

opleiding kindercoach
Kindercoach of Tienercoach worden Lazuli Training.
Onze training Lazuli Kindercoach Jongerenoach is een intense opleiding van 5 weken. In een vertrouwde, hechte groep van gelijkgestemden, ontdek je wat er zoal in de hoofden van kinderen en jongeren omgaat. Wij reiken jou de technieken aan om hun echte boodschap te horen en daarop te kunnen inspelen.
Opleiding Kindercoach Cursus Kindercoach als thuisstudie NHA.
Is dit niet de cursus van je keuze, sluit dan dit venster en rond je inschrijving af in je andere venster. Doorgaan met inschrijven van de cursus Kindercoach. Selecteer variant van gratis proefles. Jouw bewaarde opleidingen. Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.
Kindercoach.
De opleiding kindertherapie aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als kindercoach. Naast alle communicatietechnieken voor kinderen en inzichten in het kind en zijn gedrag leer je ook heel kindgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als kindercoach of een zelfstandige thuisservice opzetten.
Vergelijk 25 Kindercoach opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren! 3 vragen over Kindercoach. Ik zoek een vervolgopleiding om kinderen met gedragsproblemen te begeleiden Gesteld door. Ik zoek een opleiding waarmee ik als zelfstand kindercoach aan de slag kan Gesteld door Corien Buitenhuis 4 reacties.
Nieuw! Cursus Kindercoaching met Anne Marie van Bilsen Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Haar jarenlange opgebouwde kennis en ervaring geeft ze nu maar al te graag door aan haar gemotiveerde studenten! De opleiding tot Gezins en Kindercoach is geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met kinderen en op zoek is naar meer informatie en kennis.
Het vrolijke stekje vzw Kindercoach.
Wie zijn wij? De basisopleiding kindercoach bestaat uit elf volledige opleidingsdagen, opgedeeld in zeven verschillende modules. Elke module kan je afzonderlijk én in willekeurige volgorde volgen. Op die manier kan je zelf het tempo bepalen waarin je de opleiding wil volgen.
Opleiding Kindercoach Home.
Daarnaast is de opleiding kindercoach erkend door beroepsvereniging de NFG de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en kun je, met jouw behaalde diploma van de opleiding, je direct bij de NFG aansluiten. Met deze juiste certificatie ben je zeker van de kwaliteit van jouw opleiding.
Kindercoach / jongerencoach Open mind.
Kindercoach / jongerencoach. Omgaan met HSP en Indigo. Integrale Coach pakket. Wat is Integrale Coaching. Integrale Basis Coaching. Integrale Life Coaching. Integrale Open Mind Coaching. Integrale Business Coaching. Welzijnsadviseur op het werk. Marketing voor je eigen praktijk. Systeem Coach familieopsteller. HSP Coaching Master Class. Kinder en JongerenCoach. Integrale Business Coaching. Burn-out Bore-out Master Class. Opleiding Loopbaancoach Master.

Contacteer ons