Meer resultaten voor Fytotherapie

Fytotherapie
Fytotherapie TCM therapeuten.
Ook kan men ze verwerken in zalven. Chinese kruidentherapie is anders dan de Westerse fytotherapie. Terwijl in de Westerse fytotherapie de biochemische inhoudsstoffen van belang zijn om de werking van de verschillende kruiden te beschrijven, kent de Chinese farmacopee een functiegerichte beschrijving.
Fytotherapie: Online Bestellen aan Lage Prijzen!
Docteur Valnet 1. Energetica Natura 1. Forté Pharma 1. ixX Pharma 1. Laboratoire Fenioux 21. Marcus Rohrer 2. Natural Energy 3. Parabolic biologicals 5. Soria Natural 96. Super Diet 10. Vera Sana 4. Home Natuurgeneeskunde Fytotherapie. Resultaten 1-18 op 714.
Opletten met voedingssupplementen en fytotherapie! Stichting tegen Kanker.
Home Nieuws Opletten met voedingssupplementen en fytotherapie! Opletten met voedingssupplementen en fytotherapie! Dinsdag, 7 oktober 2014. Sommige voedingssupplementen en plantaardige middelen kunnen leiden tot beschadiging van de lever en zelfs leverfalen en dood. Dat wordt bevestigd door een onderzoek in de VSA waaruit bleek dat op tien jaar tijd 2004-2013 het percentage leverletsels veroorzaakt door deze middelen van 7% naar 20% is gestegen.
Fytotherapie, Gezondheid door de planten E-gezondheid.be Drupal.
Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Alternatieve geneesmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met fytotherapie: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers. Planten voor een goede nachtrust: valeriaan, lavendel en passiebloem Valeriaan is dé ster onder de planten die helpen de slaap te vinden.
Kruidengeneeskunde Wikipedia.
In de kruidengeneeskunde gebruikte plantaardige middelen noemt men kruidengeneesmiddelen of fytotherapeutica. De definitie van de Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie luidt: Geneesmiddelen" die als actieve ingrediënten uitsluitend planten, delen van planten of plantenmaterialen of combinaties daarvan bevatten, in ruwe of bewerkte staat" 1 Volgens deze definitie valt therapeutisch gebruik van geïsoleerde inhoudsstoffen van planten bijvoorbeeld curcumine, morfine, digoxine, galantamine, taxol uitdrukkelijk niet onder de fytotherapie.
Zwitserse Apotheek Fytotherapie.
Geneeskruidentherapie, ook wel phytotherapie, fytotherapie of kruidentherapie, is al eeuwen oud. Vandaar dat natuurlijk een afdeling met geneeskruiden hier niet mag ontbreken. Dit is het gebruik van planten en plantenextrakten ter bevordering van de gezondheid. Het gebruik is universeel en al even oud als de geneeskunde zelf.
Wat is Fytotherapie? Mens en Gezondheid: Natuurgeneeswijze.
De geneeskracht van yumel of guatteria gaumeri Yumel is een medicijn dat de Mayas, het oorspronkelijke volk in Mexico al gebruikten lang voordat de Spanjaarden Mexico. Fytotherapie: een inleiding voor mensen die niet zweven Fytotherapie is een moeilijk woord voor wat in de volksmond ook wel kruidengeneeskunde genoemd wordt.
Fytotherapie De Kruidenwereld.
Geneeskrachtige kruiden zijn op een aantal manieren in te nemen: in vloeibare vorm als een tinctuur, een kruidenoplossing in alcohol en water; als een aftreksel van gedroogde kruiden; als een afkooksel waarin kruiden met wortels en schors worden gekookt en waarvan de vloeistof wordt gedronken.

Contacteer ons